Головою Луцької районної ради обрали Тетяну Павлову-Багрійчук
Волинь

Головою Луцької районної ради обрали Тетяну Павлову-Багрійчук

10 травня, 11:45
0
0
Сподобалось?
0

Головою Луцької районної ради обрали 41-річну Тетяну Павлову-Багрійчук. Інших претендентів фракції не висували, тож кандидатуру посадовиці підтримали 37 депутатів.

Про це повідомили на сторінці установи у Facebook.

Попереднього очільника Луцької районної ради Олександра Гурського відсторонили від виконання обов’язків у листопаді 2023 року, оскільки його обрали із порушенням регламенту та всупереч вимогам законодавства.

Зокрема, посадовець належно не проінформував депутатів і мешканців громади про скликання сесії, на якій його мали обрати головою райради. Олександр Гурський не погодився з таким рішенням суду й подав апеляцію, втім безрезультатно. 13 березня 2024 року посадовця остаточно усунули з посади.

До Олександра Гурського посаду голови райради обімав Олександр Омельчук, який склав повноваження і виїхав за кордон у травні 2023 року. Своє рішення він пояснив політичним тиском і погрозами кримінальною справою. П

оліцейські відкрили щодо посадовця кримінальне провадження за фактом розтрати майна на 350 тис. грн і підроблення службового документа, а згодом оголосили його у розшук.

Додамо, що новопризначена Тетяна Павлова-Багрійчук закінчила Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» за спеціальністю «переклад». Проживає у Луцьку. До обрання на посаду була заступницею керівника виконавчого апарату районної ради.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися