70-річна бабця вбила свого пасинка штахетою
Волинь

70-річна бабця вбила свого пасинка штахетою

9 жовтня 2014, 09:52
0
0
Сподобалось?
0

Не сподівалася лучанка Антоніна Андріївна О. провести старість у в'язниці. Але в народі недарма кажуть: від тюрми та від суми не зарікайся.

На 71-му році життя бабцю засудили за вбивство пасинка. Як встановило слідство, у лютому о 2-й годині ночі між пенсіонеркою та потерпілим виникла сварка. Сама жінка свідчила, що пасинок був п'яний, чіплявся до неї, хотів побити. Тоді вона взяла те, що потрапило під руку, і завдала декілька ударів. Як виявилося, під руку попала дерев'яна штахетина. Від першого удару потерпілий впав. Вона продовжувала бити по різних частинах тіла, допоки чоловік не почав просити припинити екзекуцію. Що Антоніна Андріївна і зробила.
Вийшовши вранці погодувати курей, жінка побачила, що пасинок так і лежить надворі. Тільки уже мертвий. Вона одразу ж викликала міліцію та «швидку».
Судмедекспертиза встановила, що 59-річний чоловік помер між 4-ю і 8-ю годиною ранку. Причиною смерті стали відкритий перелом стегнової кістки з ушкодженням судинно-нервового пучка, який ускладнився больовим шоком. Це ж якої сили мали бути удари, щоб переламати штахетою стегнову кістку?! І чи під силу це 70-річній бабусі?
На суді старенька щиро каялася і запевняла, що не хотіла смерті пасинка. Хоча жили вони далеко не дружно: чоловік частенько заглядав у чарку, скандалив з рідними. Про «родинні» стосунки свідчить хоча б той факт, що він діставав стусанів і від свого рідного батька. Крім того, живучи у батьківському домі, син заходив у нього не через двері, а через вікно.
Тим не менше, батько загиблого на суді вимагав якнайсуворішого покарання для своєї дружини.
У результаті Луцький міськрайонний суд засудив 70-річну жінку до п'яти років позбавлення волі. Крім того, вона ще має виплатити 30 тисяч гривень моральної шкоди своєму чоловікові.
Наталка Слюсар,
м. Луцьк

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися