Луцький НТУ - серед учасників транскордонного проекту «Білорусь-Україна»
Волинь

Луцький НТУ - серед учасників транскордонного проекту «Білорусь-Україна»

4 березня 2018, 16:10
0
0
Сподобалось?
0

Делегація Луцького НТУ взяла участь у стартовій конференції транскордонного проекту «Білорусь-Україна» в НУ «Острозька академія»,- повідомляє  інформаційний відділ Луцького НТУ.

Темою заходу стало «Територіальне співробітництво країн Східного партнерства». До її обговорення долучилися консультанти з розвитку кар’єри в межах проекту «Підвищення конкурентоспроможності випускників на ринку праці через створення транскордонної регіональної мережі університетських центрів профорієнтації та розвитку кар’єри».

Проект реалізується за підтримки EaPTC Belarus-Ukraine, Представництва ЄС в Україні та Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Реалізацію проекту, який триватиме 14 місяців, розпочато у грудні 2017 року. Головним партнером визначено Національний університет «Острозька академія», співзаявниками є Луцький національний технічний університет, Гомельський державний університет імені Франциска Скорини й Брестський державний університет ім. О.С. Пушкіна. Загальною метою є покращення умов життя місцевого населення шляхом підвищення конкурентоспроможності молоді на ринках праці України та Білорусі.

У рамках проекту планується створення центрів кар'єрного консультування, оснащених необхідним обладнанням і сучасним програмним забезпеченням в кожному партнерському університеті (створення технологічної основи для професійного консультування). Також плануються тренінги, навчання та сертифікація консультантів. Крім того, буде організоване професійне і кар'єрне консультування учнів шкіл та випускників університетів в створених Центрах сертифікованими консультантами, створення баз даних учнів, шукачів роботи, доступ до баз даних для потенційних роботодавців та рекрутерів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися