На Волині крадії лісу тепер не втікають від лісівників, а нападають на них
Волинь

На Волині крадії лісу тепер не втікають від лісівників, а нападають на них

26 вересня 2018, 18:56
0
0
Сподобалось?
0

Інцидент стався ввечері, 25 вересня. Працівники лісової охорони ДП «Колківське ЛГ» виявили крадіжку готової лісопродукції у Тельчівському лісництві. Крали деревину прямо на ділянці, де проводиться заготівля, повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

Двоє чоловіків (як згодом вдалося встановити – жителі с. Матейки Маневицького р-ну) повантажили на підводу чотириметрові колодки і почали втікати. Не зупинило лісопорушників навіть те, що їх безпосередньо на місці злочину виявив працівник ДЛО, який навіть встиг зробити фото.

Про факт було повідомлено керівництво підприємства. Виявити тих  чоловіків вдалося у сусідньому кварталі Тельчівського лісництва. Проте і це не зупинило крадіїв. Вони ніяк не хотіли мирно визнати свою провину. Очевидно, «розігріті» спиртним, лісопорушники вирішили розібратися з лісовою охороною за те, що їм завадили завершити розпочату справу. І напали на них. В результаті бійки працівник групи оперативного реагування ДП «Колківське ЛГ» потрапив у лікарню. Порушників таки вдалося затримати і передати працівникам поліції, які прибули  на виклик.  За фактом тривають слідчі дії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися