На Волині - масова загибель бджіл
Волинь

На Волині - масова загибель бджіл

25 травня 2018, 11:22
0
0
Сподобалось?
0

Днями до чергової частини Турійського відділення поліції надійшло повідомлення про масову загибель бджіл поблизу села Літин та Новий двір. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 326 Кримінального кодексу України, -повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Відтак, напередодні на полях проводилося оприскування культури ріпаку. Правоохоронці встановили, що загалом загинуло близько 400 сімей бджіл.

Для з’ясування усіх обставин інциденту на місце виїхали співробітники ГУНП у Волинській області на чолі із т.в.о. начальника слідчого управління Андрієм Литвином. Нині на місці працює комісія з числа співробітників поліції, представників Турійської районної адміністрації та Держпродспоживслужби у Волинській області.

За цим фактом відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 326 Кримінального кодексу України, йдеться про порушення санітарних правил поводження з мікробіологічними або іншими біологічними агентами чи токсинами. Досудове розслідування триває. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися