На Волині судитимуть наркоділків
Волинь

На Волині судитимуть наркоділків

6 липня 2018, 15:48
0
0
Сподобалось?
0

Прокуратура Волинської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення низки наркозлочинів організованою злочинною групою у складі трьох волинян, -повідомляє прес-служба прокуратури області.
З серпня 2017 до лютого 2018 року чоловіки (найстаршому з них – 36, ще одному – 32, а наймолодшому – організатору злочинної діяльності групи, раніше уже судимому - 30), придбавши необхідні прекурсори та обладнання для виготовлення амфетаміну, виготовляли психотропну речовину.
Вони облаштували та утримували місце для її хімічного синтезу  в гаражі  у Луцьку, а після виготовлення забезпечували збут амфетаміну.
Окрім психотропів, члени організованої злочинної групи придбавали й збували наркозалежним ще і канабіс.
Затримали наркоділків 03 лютого 2018 року. Під час обшуків у місцях злочинної діяльності вилучено обладнання та прекурсори для виготовлення амфетаміну, а також самі психотропи й канабіс.
Членів організованої злочинної групи обвинувачують за кількома статтями (ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311, ч. 3 ст.313, ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 317, ч. 1 ст. 306,  КК України).
Окрім того, одному з членів ОЗГ, в якого вилучили перероблений зі стартового пістолет та набої до нього, інкримінують ще й  незаконне придбання й зберігання вогнепальної зброї і бойових припасів без передбаченого законом дозволу (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 263 КК України). Далі – слово за судом.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися