На Волині затримано групу наркоторговців
Волинь

На Волині затримано групу наркоторговців

27 лютого 2018, 14:17
0
0
Сподобалось?
0

Слідчі головного управління Національної поліції у Волинській області виявили, що троє волинян у змові із житомирянином займалися незаконним збутом амфетаміну на території Луцька. Правопорушникам загрожує позбавлення волі терміном від п'яти до десяти років з конфіскацією майна, - про це інформує прес-служба волинської поліції.

У лютому в Ківерцівському районі під час проведення санкціонованого обшуку автомобіля «Citroen» під керуванням 37-річного лучанина волинські поліцейські виявили та вилучили в 31-річної пасажирки поліетиленовий пакет із білим порошком, зовні схожим на психотропну речовину амфетамін, вагою майже 100 г.

Окрім того, в помешканні та автомобілі 49-річного мешканця Житомира під час проведення санкціонованого обшуку поліцейські виявили та вилучили згорток із речовиною білого кольору, схожою на амфетамін, речовину рослинного походження схожу на марихуану і чотири медичні шприци з рідиною чорного кольору, які чоловік зберігав із метою збуту.

 «Усіх чотирьох правопорушників поліція затримала. Їм слідчі оголосили про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 і ч.3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Відносно двох зловмисників судом уже обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, терміном на 60 діб. Третьому суд обрав міру запобіжного заходу арешт із правом внесення застави. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу третьому правопорушнику», - зазначив начальник ГУНП в області Петро Шпига.

Триває досудове розслідування.  

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися