Нововолинськ попрощався із загиблим на Сході бійцем
Волинь

Нововолинськ попрощався із загиблим на Сході бійцем

13 травня 2018, 21:00
0
0
Сподобалось?
0

13-го травня у Нововолинську поховали загиблого у воєнних діях поблизу Золотого Луганської області Олега Пушкарука. Вшанувати пам’ять Героя прийшли небайдужі нововолинці, -повідомляє БУГ.

Прощання із загиблим бійцем розпочалося біля будинку, куди прийшли родичі, близькі, друзі, бойові побратими, представники військкомату та міської влади. Співчуття родині та слова вдячності за відвагу Героя висловив його бойовий побратим Віктор Віленко:

“Коли ми повернулися зі Станиці Луганської на ротацію, думали – вже звільнимося. Та поїхали знову на Схід в район Золотого Луганської області. Буквально приїхавши туди, частина поїхала у відпустку, в тому числі і я. Та в ніч з 8-го та 9-го почув звістку, яка мене просто “вбила”. Олег мужньо виконував свій чоловічий обов’язок”.

Поховали бійця на старому кладовищі з усіма військовими почестями. 49-річний Олег Пушкарук був головним сержантом 9-ї роти 3-ї батальйонно-тактичної групи 14-ї окремої механізованої бригади. Службу проходив за контрактом. Загинув 9-го травня під обстрілами в районі Золотого Луганської області.

Вдома на загиблого бійця чекали 35-річна дружина та два маленьких сина – 2-х та 5-ти років. Без батька лишився син від попереднього шлюбу.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися