У Луцькому виші  читали лекції турецькі викладачі
Волинь

У Луцькому виші читали лекції турецькі викладачі

31 травня 2018, 14:25
0
0
Сподобалось?
0

До Луцького НТУ приїхали двоє викладачів турецького університету: Нільгюн Кабей та Севілай Ґетін В рамках міжінституційних угод між Луцьким національним технічним університетом та ЗВО Памуккале (Туреччина) відбулася мобільність за програмою «Еразмус+», -повідомляє прес-служба університету.

Турецькі освітяни провели 8-годинний курс лекцій для студентів технологічного факультету, які навчаються на бакалавраті та магістратурі, на теми: «Матеріали для біомедичної хімії» та «Мікроелектроніка».

«Дуже приємно, що поле для наукової дискусії розширюється. Так, в рамках програми «Еразмус+» ми маємо можливість познайомитися з іноземними викладачами та розвинути співпрацю. Ми знайшли та окреслили багато спільних тем для наукових та освітніх проектів, актуальних для обох університетів. Дуже позитивно, що ми маємо такі можливості, особливо з партнерами з Туреччини, адже вони мають багато перспектив в науковій складовій. До слова, Памуккале налічує 56 тисяч студентів», - резюмував завідувач кафедри матеріалознавства Микола Мельничук.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися