У Луцьку перебуває президент  Скандинавської дитячої місії
Волинь

У Луцьку перебуває президент Скандинавської дитячої місії

17 серпня 2018, 12:27
0
0
Сподобалось?
0

Впродовж тижня представники делегації з Королівства Швеції, зокрема,  президент Скандинавської дитячої місії Бо Валенберг та персонал місії «Barnmissionen» ознайомляться з роботою Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» та діяльністю партнерів цієї  організації, -повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

За сприяння ВОБФ «Дитяча місія. Україна» працює у якому сім’ї, які потребують особливої соціальної підтримки мають можливість отримувати одяг, взуття, предмети першої необхідності та продукти харчування.

Гості ознайомляться з роботою Кабінету екстреної допомоги, що працює  в управлінні соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з 2010 року, соціальними проектами, які реалізуються у співпраці з ВОБФ «Дитяча місія. Україна». Крім того, буде організовано благодійний захід для 30 сімей, у яких виховується 54 дитини, які опинилися в складних життєвих обставинах. Кожна родина отримає продуктовий набір, закуплений коштами Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна».

Довідково: Скандинавська дитяча місія була заснована Зігвард Валенбергом, понад 35 років тому. На сьогодні Президентом Скандинавської місії, генеральним секретарем міжнародного благодійного фонду «Скандинавська дитяча місія» є Бо Валенберг. Скандинавська місія працює у 20 країнах світу та на трьох континентах. Головний офіс фонду знаходиться у шведському місті Мальме.

Саме у Волинській області працює представництво Скандинавської місії. У 2008 році місія перереєстрована в ВОБФ « Дитяча місія. Україна». Робота місії поширюється у всіх куточки нашої області .


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися