У Луцьку відкрився мистецький салон «ВолиньАрт»
Волинь

У Луцьку відкрився мистецький салон «ВолиньАрт»

25 березня 2018, 15:00
0
0
Сподобалось?
0

Презентацією першої на Волині персональної виставки відомого європейського українського художника Едуарда Бєльського відкрився у Луцьку  мистецький салон «ВолиньАрт»,- повідомляють Волинські новини.

Художник родом з Волині і практично невідомий на своїй малій батьківщині. А його твори користуються заслуженим визнанням і неабияким комерційним успіхом в країнах Європи і США. У новому салоні «ВолиньАрт» представлені твори Едуарда Бєльського, а також інших знаних волинських мистців. Якраз презентацію доробку волинських мистців і плекання шляхетних традицій меценатства, благодійництва ставить собі за мету мистецький салон «ВолиньАрт» при Галереї мистецтв Волинської організації Національної спілки художників України.
Арт-директорка салону Анна Романчук ознайомила гостей з найціннішими картинами в актуальному каталозі «ВолиньАрт» від членів регіонального осередку спілки художників: це прекрасні квіткові композиції знаної художниці Світлани Костукевич, твори-пошуки гармонії легендарної Олени Бурдаш, сонячні пейзажі видатного графіка Миколи Шамрили та інші роботи.
На відкритті салону присутні побачили маловідому картину луцького поета-інтелектуала Костя Шишка.За словами арт-директорки салону її  запропонували різним людям придбати в родини з єдиною умовою – передати її до фондів Волинського краєзнавчого музею, щоб побачити й дізнатися її унікальну історію міг кожен охочий. Під час презентації також збирали кошти на лікування онкохворих дітей.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися