У «Міняю жінку» волинянка перетворила чоловіка на лицаря
Волинь

У «Міняю жінку» волинянка перетворила чоловіка на лицаря

25 травня 2018, 16:39
0
0
Сподобалось?
0

Волинська родина взяла участь у проекті «Міняю жінку»,  в якому дві родини з кардинально різними поглядами на життя обмінюються дружинами на тиждень. Програма вийшла в ефірі телеканалу 1+1 у четвер, 24 травня,

У новому обміні візьмуть участь родини з селища Таврія на Запоріжжі та села Топільно на Волині. Про це повідомляється на сайті «1+1».

У стосунках Олени та Віктора із Запорізької області дружина – голова родини. Пара мріяла про власний бізнес, проте через фінансові труднощі підприємство довелось закрити. Сильна та рішуча Олена працює та виховує сина Дмитра, а її тимчасово безробітний чоловік допомагає по господарству. Віктор – дуже сором’язлива людина, через невіру в себе йому важко досягати мети. Проте заради коханої чоловік готовий змінюватись.

«Я сподіваюсь, що обмін у проекті допоможе Віктору повірити в себе, стати впевненішим та навчитись відкриватись», – говорить Олена.

Друга родина, яка взяла участь в обміні – життєрадісні волиняни Олександр, його дружина Юлія та двоє діток: Софія і Дарина. Сім’я керує весільним салоном. Чоловік допомагає дружині в усьому: вихованням дітей, бізнесом і домашніми справами вони завжди займаються разом.

«Мені хочеться побачити, як живуть інші родини, як вони виховують своїх дітей і будують стосунки один з одним», – зізнається Юлія щодо своїх очікувань від проекту.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися