У волинській поліції розпочав роботу ситуаційний центр
Волинь

У волинській поліції розпочав роботу ситуаційний центр

22 травня 2018, 16:55
0
0
Сподобалось?
0

У головному управлінні Національної поліції у Волинській області з метою забезпечення публічної безпеки і порядку, запобігання правопорушенням на час підготовки та проведення в Україні Ліги Чемпіонів УЕФА працюватиме ситуаційний центр. У його роботі беруть участь співробітники Нацполіції, Державної прикордонної служби, Нацгвардії, ДСНС та Державної міграційної служби. Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області.

Правоохоронці в цілодобовому режимі здійснюватимуть моніторинг оперативної обстановки на території області. Зокрема, передбачено відстеження ситуації в он-лайн режимі на прикордонних пунктах пропуску «Устилуг» та «Ягодин», використання можливостей квадрокоптера, підтримки відео зв’язку з колегами в інших областях.

Нагадаємо, що з 21 травня і на час проведення фіналу Ліги Чемпіонів Національна поліція працює у посиленому режимі.  Як зазначив заступник Голови Національної поліції Олександр Фацевич, за оцінками футбольних експертів Лігу Чемпіонів відвідають близько 53 тисяч глядачів. До міжнародного аеропорту Бориспіль очікується організоване прибуття близько 11 тисяч вболівальників чартерними авіарейсами. Окрім цього – автомобільним транспортом планується прибуття на фестиваль чемпіонів близько 15 тисяч осіб.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися