Волинські лісівники відкрили ще один рекреаційний  пункт
Волинь

Волинські лісівники відкрили ще один рекреаційний пункт

17 вересня 2018, 17:05
0
0
Сподобалось?
0

Новий пункт відпочинку “Край міста” створений  колективом  ДП “Любомльський лісгосп” у невеликому лісовому масиві у межах Любомля, -повідомляє Кордон.

 На площі близько гектара  розчистили ліс від чагарників, облаштували доріжки, встановили дві альтанки, мангал, декілька великих столів просто неба. Для дітей  спорудили  гойдалки, пісочницю, гірку, а любителям  спорту облаштували  волейбольний майданчик. Подбали і про дорогу до рекреаційного пункту, а при в’їзді до нього передбачили стоянку для транспорту. Всюди на території розташовані стенди з інформацією про лікарські рослини,  правила безпечної поведінки у лісі, цікаві факти про “зелені легені” планети тощо. За словами директора ДП “Любомльський лісгосп” Володимира Туревича, облаштування об’єкта обійшлося підприємству орієнтовно у 240 тисяч гривень.

З нагоди відкриття пункту і професійного свята лісівників  кращих працівників було відзначено різноманітними нагородами. Присутні  ознайомилися з виставками робіт учнів Куснищанського лісництва, виробами умільців с. Нудиже, продукцією, яку виготовляють виробничі підрозділи ВОУЛМГ та пасічники “Любомльського лісгоспу”.  За традицією  лісівники пригощали  кулішем і духмяним лісовим чаєм.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися