Закарпаття

Катувала прийомного сина розпеченою ложкою

19 липня 2017, 18:46
0
0
Сподобалось?
0

Багатодітну мешканку Ужгорода підозрюють у катуванні дітей. Про це повідомляє відділ кумунікації поліції Закарпатської області.

Як з`ясувалося, 37-річна ужгородка всиновила п`ятьох дітей із однієї родини. У чотирьох дівчаток та хлопчика померли батьки, тому до того, як потрапити у родину підозрюваної, діти жили у Перечинській школі-інтернаті. З часом сусіди стали помічати у дітей сліди побоїв та викликали перевірку. Та працівники соціальних служб та школи не виявили порушень.

Невдовзі прийомна мати привезла прийомного 9-річного хлопчика до клінічного центру нейрохірургії та неврології Ужгорода. Дитя було у важкому стані. На тілі школяра виявили сліди побоїв, опіків, та інтоксикацію організму. Прийомна мама пояснила, що дитина впала у ванній. Медики в цю історію не повірили. У реанімації хлопчик зізнався, що його били ременем із залізною пряжкою та пластмасовою вішалкою, морили голодом, прив’язували скотчем, катували розпеченою ложкою…

Біло це рік тому. Після лікування дитину перевели у прийомник-розподільник, потім у реабілітаційний центр та зрештою хлопчик повернувся до Перечинської школи-інтернату. Адже минулого літа, у липні, його прийомна матір відмовилася від нього.

У зв`язку з інформацією про знущання обвинувальна сторона звернулася до суду з клопотанням про обрання щодо утримання жінки під вартою. Та доки тривало слідство, вона встигла народити це одну дитину. Тим часом зовсім недавно, у червні, горе-матір відмовилася і  від 5-річної сестри хлопчика, над яким знущалася. 37-річна ужгородка запевняє, що діти, від яких вона відмовилася – неадекватні та істеричні. Та психолого-психіатрична експертиза визнала: діти цілком нормальні.

Джерело: Голос Карпат


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися