Житомирщина

Убив немічного батька

23 квітня 2017, 23:41
0
0
Сподобалось?
0

У будинку с. Березників Ємільчинського району Житомирщини виявили тіло 59-річного власника оселі з ножовим пораненням. На місці події працювали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Ємільчинського відділення.

У ході першочергових заходів правоохоронці встановили, що у будинку на момент смерті чоловіка перебувало ще четверо осіб, двоє з них - його сини. Дідусь займав окрему кімнату й уже півроку не виходив з неї, оскільки самостійно практично не пересувався. Постійно разом з ним у будинку проживав 34-річний син, який і доглядав батька та вів домогосподарство. Однак, за словами сусідів, час від часу між чоловіками через немічність старого виникали конфлікти.

- Цього ранку, як ми попередньо з’ясували, виникла саме така ситуація: батько допустив якусь необачність і син схопився за ножа, - розповів начальник Ємільчинського відділення поліції Микола Нишпал. – Спочатку підозрюваний розповідав, що непричетний до травмування батька, а згодом, заплутавшись у власних свідченнях, зізнався, що, розлютившись, вдарив старого.

За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися