У Мінську Пореченкова відмовилися вселяти в готель і влаштували бойкот на «Бфлорусьфільмі» за вихідну в аеропорту Донецька
Світ

У Мінську Пореченкова відмовилися вселяти в готель і влаштували бойкот на «Бфлорусьфільмі» за вихідну в аеропорту Донецька

1 березня 2015, 15:45
0
-1
Сподобалось?
-1

У Мінську на «Білорусьфільмі» російський актор Михайло Пореченков повинен був зніматися у фільмі, присвяченому подіям 1943 року. У кінострічці російський актор планував грати співробітника НКВД.

Як розповів «Белсату» співробітник кіностудії, Пореченкова навіть не захотіли заселяти у готель, оскільки він міг погано вплинути на репутацію компанії.

Далі бойкот рашисту Пореченкову влаштували на самій кіностудії.

«Костюмери, гримери та інші поклали заяви на стіл директора «Білорусьфільму» про відмову роботи з Пореченковим», - говорить співробітник білоруської кіностудії.

Зневагу до Пореченкова у Мінську проявили через його недавній візит до донецького аеропорту. Як відомо, Михайло Пореченков зважився постріляти з крупноколіберного кулемета сепаратистів. При цьому на його голові була каска з написом «Преса».

Сам Пореченков дуже образився діями білоруських колег і заявив, що з «такими білорусами на одному гектарі… не сяде». Також додав, що «він великий актор і йому вистачить роботи в Росії».

https://www.youtube.com/watch?v=NmMsXWzMAPI


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися