Світ

У два роки читав книги й почав вивчати кілька мов

30 серпня 2015, 15:45
0
0
Сподобалось?
0
Великобританець Адам Кірбі у два роки став наймолодшим членом міжнародної асоціації обдарованих людей Mensa. Рівень IQ дитини вищий, ніж у деяких світових політичних лідерів. 
Більшість малюків у дворічному віці лише вчаться ходити і малюють каракулі. Адам Кірбі, який живе зі своїми батьками на півдні Лондона, уже знав таблицю множення і читав книги. Він пройшов тест на рівень інтелекту Stanford Binet. Результат Адама вражаючий: малюк набрав 141 бал. Це більше, ніж отримали за такий же тест британський прем’єр-міністр Девід Кемерон і президент США Барак Обама. За словами батьків хлопчика Дін і Керрі-Енн Кірбі, вони звернули увагу на те, що їхній син відрізняється від інших малюків, коли дитина почала сама собі міняти підгузки і читати книги, рекомендовані для семирічних. Він захопився поемами Вільяма Шекспіра, вивченням японського, іспанського та французького алфавітів, розібрався з таблицею Менделєєва і всіма планетами сонячної системи.
«Його здібності просто неймовірні, – зазначив батько Дін Кірбі. – Ми показували картки зі словами «носоріг» і «бегемот», і він міг розрізняти цих тварин». У Адама є молодший брат Ітан. Батьки впевнені, що він виявиться ще розумнішим. До речі, Дін і Керрі-Енн Кірбі теж є членами Mensa. Це найбільша організація, куди входять люди з високим коефіцієнтом інтелекту, в неї можуть вступити всі, хто здав стандартний IQ-тест краще, ніж 98% населення.
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися