Британське подружжя живе у трьох кімнатах із 41 собакою
Світ

Британське подружжя живе у трьох кімнатах із 41 собакою

21 жовтня 2015, 09:38
0
0
Сподобалось?
0

Літня пара з британського містечка Барнслі настільки «схиблена» на собаках, що тримає більше 40 кудлатих у своєму будинку з трьох кімнат. 58-річна Лінн Еверетт і її 67-літній чоловік Тоні весь свій час проводять у турботі про 24 французьких бульдогів, десятьох мініатюрних бультер’єрів, чотирьох чихуахуа і трьох китайських чубатих.

Коли подружжя Евереттів виводить усіх своїх чотирилапих на прогулянку, це скидається швидше на військову операцію. Пара витрачає дві години в день на приготування їжі для собак, а всього корм, аксесуари і походи до ветеринара обходяться їм у $46 000 на рік. Але вони цінують кожну хвилину зі своїми улюбленцями і не проміняють це ні на що.

«Годівля забирає 2:00, потрібно розкласти 41 порцію, а опісля помити 41 миску, – розповідає пані Лінн. – Я пам’ятаю, хто їсть яловичину, а хто віддає перевагу курятині. І треба чекати, поки всі поїдять, бо в процесі вони сваряться і мусиш мирити». «41 собака – це важка праця, але я люблю їх усіх і не стала б нічого міняти», – запевняє вона. «Дехто хоче стати медпрацівником, комусь більше підходить працювати в офісі, а все, про що я мріяла, – завести багато собак. Чи є мої собаки одержимістю або хворобою? Ні. Це моє хобі. Я в захваті від моїх псів».

Тоні теж любить собак, але не одержимий ними, як Лінн. Вона хворіє собаками з дитинства, і ця хвороба посилилася, коли дівчинка підросла. Коли вони з Лінн побралися, то купили разом собаку, а потім ще, і ще, поки їх не стало 41. Періодично для чоловіка це стає перебором, і між подружжям виникають тертя. Пара вже двадцять літ не їздила у відпустку, весь час іде на догляд за псами. Лінн виходить із дому тільки раз на рік, щоб відвідати популярну британську виставку собак «Крафт». Але навіть якщо Тоні часом важко уживатися з такою кількістю чотирилапих, він знає, як багато ті значать для дружини. «Лінн любить їх, як мати любить свою дитину», – каже чоловік.

Щоб мати за що прогодувати таку зграю, Лінн підробляє собаківником. Вона розводить і продає цуценят. Причому ледь вгамовує в собі бажання лишити кілька щенят собі, але місцеві закони обмежують кількість 41 чотириногим. Про незвичайне життя пари навіть зняли годинний документальний фільм, який вийде в британський ефір у листопаді.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися