Принцу Гаррі закидають роман з сестрою Кейт Міддлтон
Світ

Принцу Гаррі закидають роман з сестрою Кейт Міддлтон

11 грудня 2015, 20:42
0
0
Сподобалось?
0

Американські таблоїди повідомляють про роман 31-річного принца Гаррі і 32-річної Піппи Міддлтон. Парочка вже три місяці таємно зустрічається. Багато хто помічав, що молоді люди подобаються один одному, навіть коли кожен з них був у відносинах, їх тоді навіть підозрювали в інтимному зв'язку.

Іскра між Піппо і Гаррі пробігла на весіллі Кейт і Уїльяма в 2011 році. Принц відверто фліртував з новоявленою родичкою, часто кидаючи в її бік зацікавлені погляди. У якийсь момент, коли наречена відправилася в дамську кімнату «припудрити носик», вона помітила, що Піппу і Гаррі цілуються. Це страшно обурило Кейт. Щоб не засмучувати сестру, Піппа вирішила відносини з Гаррі не розпочинати. Незабаром Міддлтон-молодша стала зустрічатися з фінансистом Ніко Джексоном, а молодший брат Вільяма — з актрисою і моделлю Крессида Бонас.

Але серцю не накажеш. Розлучилася з фінансистом після трьох років стосунків Піппа Міддлтон сама подзвонила Гаррі і запропонувала зустрітися. На що принц погодився.

В останні три місяці дівчина стала частіше бувати в Кенсінгтонському палаці, де вона ночувала у принца. Спочатку це ні в кого не викликало підозр: сестра Кейт може приходити сюди, коли захоче, і якийсь час роман Піппи і Гаррі залишався таємним. Усе з'ясувалося, коли Вільям застукав закохану парочку.

Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися