Світ

Російський військовий корабель відкрив вогонь по турецькому судну

13 грудня 2015, 22:06
0
0
Сподобалось?
0

Екіпаж сторожового корабля ВМФ Росії «Сметливий» відкрив вогонь зі стрілецької зброї по турецькому сейнеру в Егейському морі. У прес-службі Міноборони РФ заявили, що вогонь відкрили «щоб запобігти зіткненню», оскільки сейнер не відповідав на спроби зв'язатися з ним, передає УНІАН.

«У 9.03 мск (8.03 за Києвом) вахтова служба корабля виявила на відстані близько 1 тис. метрів турецьке судно, що наближалося СК „Сметливий“, що стоїть на якорі, з правого борту. Незважаючи на численні спроби „Сметливого“ екіпаж турецького сейнера не йшов на радіоконтакт з російськими моряками і не відповідав на спеціальні візуальні сигнали світлового семафора і сигнальних ракет», — йдеться в повідомленні

«При зближенні турецького сейнера з російським сторожовим кораблем на відстань близько 600 метрів, з метою недопущення зіткнення кораблів, по ходу руху турецького судна на відстані гарантованого неураження, було застосовано стрілецьку зброю, — зазначили у відомстві. — Відразу після цього турецьке судно різко змінило курс і не виходячи на контакт з російським екіпажем продовжило рух повз СК «Сметливий» на відстані 540 метрів».

Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися