Цнота в обмін на гроші
Світ

Цнота в обмін на гроші

17 березня 2016, 10:47
0
0
Сподобалось?
0

Дівчата продають невинність, щоб заробити на навчання, будинок  або заради слави

18-річна Розі Рейд з Бристольського університету виставила на аукціон свою незайманість, щоб заплатити за навчання. На її пропозицію відгукнулося близько 400 чоловіків. Переможцем став 44-річний житель Лондона, який запропонував за ніч зі студенткою 8400 фунтів стерлінгів (320 тисяч гривень).

Дівчина в подробицях розповіла журналістам, як усе пройшло, охарактеризувавши отриманий досвід словами «дуже жахливо». Тут слід додати, що Розі лесбіянка і на той момент була у стосунках з іншою студенткою.

Мешканка Румунії Аліна Персі, теж тоді 18-літня, продала цноту за 8800 фунтів стерлінгів. Пропозицію прийняв 45-річний бізнесмен з Болоньї. Він оплатив подорож дівчини у Венецію, а також медичне обстеження. Після завершення угоди італієць запропонував Аліні продовжити стосунки, і вона погодилася зустрічатися з ним безкоштовно.

Мешканка російського Красноярська з ніком Shatuniha вирішила продати свою невинність, бо їй потрібно було терміново отримати 800 тисяч рублів. Оголошення повисіло буквально кілька годин, і з’явилася позначка «продано». Покупець виклав за «лот» 900 тисяч. 19-річна студентка з Нової Зеландії виставила на інтернет-аукціоні свою невинність, оцінивши її в 32 000 доларів США, і пообіцяла третину витратити на благодійність.

Американська 28-річна студентка-медик Елізабет Рейн (Ханна Керн) намірилася реалізувати власний «товар» на аукціоні ще в 2014 році. Спочатку дівчина планувала заробити не менше 400 тисяч доларів. Однак, отримавши пропозицію в розмірі 801 тисячі, відмовилася від виконання умов угоди. Елізабет зізналася, що хотіла скандалу і пригод.

Бразилійка Катаріна Мігліорін продала свою цноту за нечувану суму в 780 тисяч доларів на eBay. Невинність Катаріни дісталася чоловіку з Японії. На такий продаж Мігліорін пішла, щоб змінити світ на краще: за словами студентки, гроші потрібні були на будівництво житла для бідних сімей в її рідному місті. Про дівчину навіть зняли документальний фільм.

Перуанська модель Гарсіела могла виручити за свою незайманість аж півтора мільйона доларів. Але цнота лишилася при ній через хвилю обурення громадськості, яку підняла у Перу інформація про секс-аукціон. Цікаво, що до продажу невинності дівчину підштовхнули хвороба матері й відсутність коштів на лікування. Зрештою, під тиском співвітчизників красуня видалила оголошення, не прийнявши жодної пропозиції.

Італійська манекенниця Рафаела Фіко банально мріяла про будинок у Римі. Цноту виставила на продаж, щоб здійснити мрію швидко. За право першої ночі Рафаела запросила 1,8 мільйона «зелених». Чи був аукціон вдалим – невідомо. Проте до італійки прийшла популярність. Пізніше вона зустрічалася з відомими футболістами.

Але лідеркою «хіт-параду» дівчат, які продали свою невинність, є 22-річна американка Наталі Ділан із Сан-Дієго. Про свій «лот» вона оголосила на одному з каліфорнійських радіоканалів. Аукціон тривав кілька місяців, ставки злетіли до сотень тисяч доларів, проте врешті-решт зупинилися на позначці в 3 мільйони 700 тисяч. Усього в «торгах» узяли участь понад 10 тисяч чоловіків. Незвичайний спосіб заробити гроші Наталі придумала не сама. За її словами, перед очима у неї завжди був «гідний» приклад – старша сестра Евіа, яка за три тижні роботи повією заробила собі на повний курс навчання.

Підготував Сергій КРАЙВАНОВИЧ  


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися