«Вставка» у мозок долатиме рак та розвиватиме суперздібності
Світ

«Вставка» у мозок долатиме рак та розвиватиме суперздібності

29 липня 2016, 17:32
0
0
Сподобалось?
0

Це відкриття може сколихнути світ: американці винайшли імплант, який при вживленні у голову здатний стимулювати потрібні ділянки мозку для подолання важких недуг та розвитку суперздібностей людини. Новинку вже успішно випробували на лабораторних тваринах.

Група науковців зуміла створити мозкової імплантат, який може допомогти людям з психічними і неврологічними розладами, а також вилікувати від раку головного мозку. Мініатюрний апарат викликає менше побічних ефектів, ніж медикаменти, і має спеціальну функцію придушення розвитку бактерій і інфекцій, що є однією з основних проблем при вживленні імплантів.

Крім лікувальних цілей, розробка біологів і програмістів стане корисна і здоровим людям – з її допомогою можна домогтися поліпшення пам'яті, м'язових реакцій, сприйняття і роботи мозку в цілому. Найближчим часом команда займеться розробкою не тільки імплантів для людей з розладами діяльності мозку, але і для всіх тих, кому необхідно швидко набувати нові знання і навички – наприклад, для космонавтів, військових або людей, змушених виконувати будь-які роботи в критичних або екстремальних умовах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися