Бізнесмен хоче створити на островах Росію без Путіна
Світ

Бізнесмен хоче створити на островах Росію без Путіна

10 лютого 2017, 10:36
0
0
Сподобалось?
0

Бізнесмен і колишній депутат російського парламенту Антон Баков має намір купити три безлюдних острови у віддаленій країні Кірибаті, щоб відродити імперію Романових і створити «альтернативну Росію». Інвестувати в проект планує 280 мільйонів фунтів стерлінгів.

Столицю нової російської держави збирається заснувати на незаселеному кораловому атолі Молден у південній частині Тихого океану. Будучи переконаним монар­хіс­том, Баков хоче, щоб 64-річний німецький принц Карл Еміх Лейнінген, який є прапраправнуком російського імператора Олександра II (правив у ХIX столітті), зійшов на престол і відновив російську монархію, скинуту в 1917 році під час більшовицької революції. На думку Бакова, багато росіян, які розчарувалися в російському президентові Володимирі Путіні, підтримують ідею відродження монархії.

Зазначається, що влада держави Кірибаті серйозно розглядає пропозицію Бакова. У цієї країни невизначене майбутнє, тому що її острови поступово йдуть під воду, а сама вона шукає нові джерела доходу та місця для переселення 107 тисяч своїх громадян, чиї будинки і засоби до існування опинилися під загрозою. Завдяки цьому влада планує отримати необхідні інвестиції і стати туристичною країною.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися