Вчені з'ясували, чому японці живуть найдовше. Їх секрет, запевняють, прихований у їжі. Вони майже не смажать продукти, а готують все переважно на пару або грилі. А також варять. Їжу вони подають в малих тарілках, тому не переїдають. А ще користуються правилом 80% - тобто, зїдають не більше 80 відсотків того, що лежить на тарілці, аби не видатися ненажерами.
Японці люблять суп, але не з жирним м'ясом. У них це низькокалорійний бульйон з водоростями і тофу. Гарніри тут теж інші. Замість макаронів і картоплі японцеві подадуть овочі та рис.
Японці люблять чай. Але не пакетований, а крупнолистовий зелений – через велику кількість антиоксидантів.
Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!