Світ

У Польщі обурені парафіяни змусили священика продати свій Porsche

11 листопада 2017, 09:41
0
0
Сподобалось?
0

Польський священик Веслав Мацяшек вирішив продати елітний автомобіль Porsche і роздати виручені кошти бідним після критики з боку прихожан церкви.

Як повідомляється, Вєслав Мацяшек, священик приходу у селі Касіна Вєлька на півдні Польщі, викликав обурення у парафіян за те, що водив автомобіль Porsche вартістю 400 тис. злотих (бизько 110 тис. доларів). Після того, як священик висловив жаль з приводу низької відвідуваності віруючих у церкві, парафіяни склали власний список претензій і опублікували його на веб-сайті парафії. Серед претензій був розкішний автомобіль отця.

«Католицький священик повинен дбати про добре ім’я церкви та добре ім'я священиків», – цитує телеканал адміністратора парафіяльного веб-сайту Томаша Новака.

TVN зазначає, що деякі парафіяни розкритикували покупку Porsche, інші встали на захист священика. У зв’язку зі скандалом Мацяшек опублікував письмову заяву, у якій оголосив, що продасть свій автомобіль. Він також зазначив, «якщо хтось почувається ображеним, він дуже шкодує». Священик також прочитав вибачення під час меси.

Джерело: zaxid.net


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися