У Марії Турович довжина волосся 120 сантиметрів
Світ

Коса майже у весь зріст

2 серпня 2014, 15:24
0
1
Сподобалось?
1

У Марії Турович із села Забара Корецького району, що на Рівненщині, довжина волосся 120 сантиметрів, при рості трохи більше півтора метра.

«Коса - це дівоча краса», - вважає Марія, яка не тільки дбає про довжину волосся, а й бережно доглядає за ним. На саме лише миття та розчісування витрачає по дві з половиною години. Сушить його здебільшого з поміччю теплого рушника, лише коли дуже поспішає - феном у режимі холодного повітря.
- У родині довге волосся зараз тільки в мене, - розповідає дівчина. - Але колись такий вигляд мали покійна бабуся і мама. Проте у мами в шкільні роки волосся було все ж коротше і тонше. А коли вона вийшла заміж, то відрізала його.
Зі своєю косою Марія розлучатися не поспішає. Часто чує компліменти, навіть від незнайомців. Дивує оточуючих новими зачісками.
- Дуже люблю експериментувати, - каже. - Тим більше, є з чим! Вірю, що з допомогою різноманітних зачісок можна відтворити емоційний настрій, характер. Роблю плетіння волосся, колоски, локони... Але намагаюся експериментувати так, аби не зашкодити своєму багатству. До речі, чомусь усі думають, що на довгі коси потрібно витрачати багато шампуню та інших засобів по догляду. То хочу сказати, що це зовсім не так.
Важлива для Марії не тільки зовнішня краса, а й внутрішня. Красуня любить дітей, веде активний спосіб життя, смачно готує. Цього року закінчила школу, мріє стати вчителькою молодших класів. Щиро вірить, що всього зможе досягти власним розумом і натхненною працею.
Надія АДАМЧУК,
Рівненська область

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися