Українці все частіше обирають телефони CDMA
Актуально

Українці все частіше обирають телефони CDMA

6 лютого 2015, 06:50
0
0
Сподобалось?
0

Необхідність завжди мати надійний телефонний зв’язок незалежно від місця знаходження переконує українців усе частіше віддавати перевагу телефонам CDMA. Окрім високоякісного віддаленого цифрового зв’язку абоненти економлять на дзвінках на міські номери.  Адже CDMA-телефон – це ще й прямий міський номер, який завжди при собі. Відтепер абонент не прив’язаний до офісу чи дому, він має повну свободу пересування одночасно зі зв’язком сучасного стандарту. А така опція стане у нагоді й діловій людині, й багатодітній домогосподарці. Телефони CDMA гарантують також швидкість передачі інформації, якість звуку й конфіденційність даних. Сигнал теж усюди однаково якісний – і в центрі міста, й у дорозі.

Зрештою, на сайті http://price.ua/cdma_telefony/ccid7.html можна вигідно купити телефон CDMA, порівнявши ціни багатьох інтернет-магазинів.

Серед смартфонів є моделі на будь-який смак і гаманець. У «бюджетному» сегменті (вартість від 1600 до 2000 гривень) представлені, наприклад, Micromax A61 Bolt та Lenovo A658T. Особливо цікава остання модель. Lenovo як завжди на рівні. Недорогий смартфон виглядає досить солідно. Він має екран із діагоналлю 5,00 дюймів, 480x854 пікселів дисплей і 5-мегапіксельну фотокамеру.

Найдорожче коштує Motorola DROID RAZR MAXX (від 6521 грн). Телефон має екран із діагоналлю 4,3 дюйма; розширення дисплея  - 540x960 пікселів; фотокамера – 8 мега пікселів.

Цікаво, що важливі для сучасного користувача послуги з телефоном CMDA набагато дешевші. Зокрема, йдеться про інтернет і голосовий зв’язок. Через збільшення кількості інформації, що передається, швидкість інтернету значно зростає. Разом з тим зменшується потужність передавача коміркового телефона. Потужність трубки CDMA дорівнює потужності радіоприймача – близько 10 мВт. Як правило, зв'язок надійно убезпечений від сторонніх шумів.

Ще одним вагомим аргументом на користь покупки телефона CDMA є його безпечне використання. Як відомо, мобільний телефон поширює електромагнітне випромінювання. Якщо ж він тривалий час знаходиться близько до тіла людини, існує побоювання про шкоду для здоров'я. Особливо на такі застереження мають зважати вагітні жінки й діти. Утім, уже досліджено, що телефони CDMA є цілковито безпечними, оскільки мають незначний рівень випромінювання. Тож обмежень щодо часу використання цього девайсу нема ні у вчених, ні в лікарів.

Як правило, компанії, що пропонують CDMA-телефонію, забезпечують також якісне сервісне обслуговування й фахову технічну підтримку.

Нині усі ці переваги вже мали змогу оцінити сотні тисяч українців, відмовившись від застарілих стаціонарних телефонів на користь CDMA. А витіснення з ужитку телефонів GSM залишається лише справою найближчого часу. Зрештою, ніхто нікого не змушує розлучатися з SIM-карткою мобільного оператора. Уже давно демократичні виробники CDMA-телефонів розробляють смартфони з підтримкою GSM-стандарту. Причому ця опція передбачена не залежно від вартості смартфона.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися