Розповіли, навіщо посипати віник сіллю: ефективний лайфгак
Україна

Розповіли, навіщо посипати віник сіллю: ефективний лайфгак

2 травня, 11:45
0
0
Сподобалось?
0

Віник — незамінний помічний у кожній оселі. Він часто замінює пилосмок, коли потрібно швидко прибрати сміття. Але мало хто замислюється над тим, що інколи й сам віник потребує очищення.

Якщо віником довго користуватися, він почне залишати після себе брудні розводи та сміття. Не поспішайте викидати надійного помічника, адже існує простий спосіб, як його почистити.

Немає нічого складного в очищенні віника. Потрібно взяти жменю солі великого помелу, посипати нею зверху віник і залишити на кілька годин, а краще на ніч. Поки ви відпочиватимете, кристалики солі зроблять за вас усю брудну роботу. Водночас вони допоможуть очистити віник навіть у важкодоступних місцях.

Не забудьте вранці добре промити віник від солі, щоб він не розносив її помешканням. Для цього краще приготувати спеціальну суміш. У 3 л теплої води розвести 500 мл оцту і пів склянки солі. Розмішайте, щоб усі компоненти розчинилися.

В достатньо глибокій мисці залийте віник сумішшю та залиште на кілька хвилин. Потім витягніть його і дайте просохнути. Після такого очищення цей домашній помічник буде знову готовий ставати до роботи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися