Бронювання та отримання ліків за допомогою інформаційної системи «Аптека 9-1-1»
Актуально

Бронювання та отримання ліків за допомогою інформаційної системи «Аптека 9-1-1»

31 грудня 2021, 14:06
0
0
Сподобалось?
0

Електронна інформаційна система «Аптека 9-1-1» дозволяє тим, кому потрібні певні ліки, не витрачати часу на відвідування різних аптек у їх пошуках. Замість цього можна відвідати сайт системи та забронювати ліки з доставкою їх у вибрану аптеку.

Тим, кому потрібен діаформін

В якості приклада можна навести пошук в аптеках препарату діаформін. Його опис можна побачити на сторінці https://apteka911.ua/drugs/diaformin-d923. Цей лікарський засіб застосовують люди, хворі на цукровий діабет, в тому числі у комбінації з інсуліном.

На сайті «Аптека 9-1-1» викладені всі особливості застосування діаформіну, показання та протипоказання, особливості застосування і т.д. Але сайт звертає увагу користувачів на те, що наведений тут опис препарату є не офіційною інструкцією по застосуванню діаформіну, а лише її спрощеною версією, що носить суто інформаційний характер. Ця версія призначена для загального ознайомлення з препаратом та не повинна використовуватися як основа для самолікування. Отже, перед застосуванням препарату треба обов’язково отримати рекомендації лікаря, а також вивчити офіційну інструкцію, яка міститься в кожній упаковці препарату. Це дозволить правильно застосовувати діаформін, в тому числі правильно встановити потрібні дози прийому.

Як працює система

Алгоритм пошуку та бронювання ліків на сайті «Аптека 9-1-1» є зручним та нескладним:

Для того, щоб забронювати ліки, не потрібно обов’язково реєструватись на сайті. Тим не менш, якщо зареєструватись, то можна зручніше відстежувати виконання замовлення.

Щоб відшукати потрібний препарат, можна скористатися системою пошуку. Оскільки доступний асортимент ліків залежить від регіону, перед початком пошуку користувачу треба встановити у пошуковій системі його населений пункт.

Після цього треба перейти до корзини та оформити замовлення. При цьому можна, при необхідності, змінити кількість або видалити з корзини певні товари. Можна також застосувати промокод.

Для оформлення замовлення треба вказати дані того, хто буде його отримувати, та спосіб оплати.

Ті, кому потрібен тільки один товар, мають змогу зробити швидкий заказ по телефону безпосередньо в аптеці, але такий спосіб замовлення не дає можливості використовувати промокоди.

Замовники отримують інформацію (номер замовлення, код броні) в вигляді СМС. Як правило, замовник отримує таке повідомлення протягом трьох хвилин (в деяких, рідких, випадках очікування може бути до 30 хвили). А якщо замовлення оплачується на сайті з допомогою банківської карточки, то додатково надсилається повідомлення про зарахування коштів. Маючи код броні, товар можна забрати в аптечному закладі-партнері.

Ціни на ліки, які споживачі бачать на сайті «Аптека 9-1-1», є актуальними тільки для тих, хто користується системою. При безпосередньому звертанні до аптек-партнерів ціни на ліки можуть бути іншими. Тому користуватися інформаційною системою не тільки зручно, але й вигідно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися