Скільки коштує найняти особисту охорону?
Актуально

Скільки коштує найняти особисту охорону?

1 липня 2022, 19:05
0
0
Сподобалось?
0

Персональних охоронців сьогодні наймають не тільки дуже заможні люди та високопосадовці, але й пересічні українці. При оформленні послуги особиста охорона ціна залежить від складності та числа обов'язків, а також кількості часу, що бодігард буде проводити з підопічним.

Наймати персональних охоронців краще на сайтах авторитетних компаній (наприклад, ohholding.com.ua). Добросовісні організації пропонують послуги особистої охорони по оптимальній вартості, мають всі необхідні для роботи ліцензії.

Які обов'язки можна доручити бодігарду?

Персональні охоронці повинні вміти забезпечити комфортне перебування підопічних у будь-якому місці. Це може бути ділова нарада чи зустріч, урочистий захід, людний проспект або парк у центрі великого міста. Бодігард має попереджувати потенційні та швидко знешкоджувати наявні загрози.

Захист під час подорожей

Дана послуга зазвичай коштує дорожче, оскільки потребує більшої уваги та вмінь з боку охоронців. Останні змушені постійно аналізувати поточну ситуацію, діяти у складних умовах. Наприклад, співробітникам охорони доводиться складати безпечні маршрути пересування, організовувати захист виходів та входів будинків і приміщень, у яких тимчасово знаходяться підопічні.

Нагляд за дітьми чи підлітками

Подібна робота вимагає від охоронця знання психології. Без таких навичок бодігарду буде вкрай важко знайти спільну мову з підопічним. А при відсутності дружнього відношення дитина чи підліток навряд чи буде виконувати вказівки співробітника охорони. Подібні складнощі сприяють підвищенню ціни на наведений вид послуг.

Критерії вибору бодігарда

Персональний охоронець повинен бути стресостійким, порядним, дисциплінованим. Перед укладенням договору варто перевірити наявність у бодігарда:

  • сертифікатів, які підтверджують регулярне проходження медкомісії, курсів підвищення кваліфікації;
  • відповідного досвіду та навичок користування зброєю;
  • водійського посвідчення з різними категоріями;
  • документів, що візують проходження курсів екстремального та контраварійного керування.

Більшість персональних охоронців володіє бойовими мистецтвами (рукопашний, ножовий бої тощо). Кваліфіковані бодігарди мають навички надання первинної медичної допомоги. Додаткову інформацію про послуги особистої охорони можна дістати, наприклад, на сайті компанії "Охоронний холдинг".




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися