Обираємо черевики для дівчат-підлітків: очевидні та неочевидні критерії вибору
Актуально

Обираємо черевики для дівчат-підлітків: очевидні та неочевидні критерії вибору

29 серпня 2022, 10:16
0
0
Сподобалось?
0

Підлітковий вік – дуже важка пора не тільки для батьків, а й для самої дитини. Вона у всьому прагне копіювати дорослих. Особливо це проявляється у виборі одягу та взуття. Підліток вже не буде обирати дитячі черевики для дівчаток з малюнками принцес та звіряток. Доросла дівчина віддає перевагу туфлям з дорослим модним дизайном. При цьому черевики повинні бути зручними. У підлітковому віці стопа ще не остаточно сформована, вона продовжує зростати Тому слід вибирати взуття з невеликим каблуком, яке точно відповідає розміру ноги.

Кілька корисних порад про вибір черевиків для підлітка

У 12-16 років дівчина хоче бути привабливою. Вона починає стежити за модою, тому хоче носити одяг та туфлі з модних журналів. Батьки повинні поважати вибір дитини. Та це значить, що треба потакати та купувати туфлі на високому каблуці в найдорожчому бутіку. Треба шукати компроміси, щоб взуття влаштовувало дитину і батьків.

Перед походом до магазину слід обговорити з дитиною такі питання:

  • Мета купівлі. Навіщо потрібна нова пара – купуєте ви її для школи, прогулянок чи урочистих привидів. Звідси ви будете відштовхуватися при виборі дизайна черевиків. Це дозволяє уникнути спорів та конфліктів.
  • Бюджет. Багато дівчаток з радістю б купували взуття у модних бутіках. Але не всі батьки можуть собі це дозволити. Тому перед покупками треба погодити з дитиною суму, яку ви можете витратити.
  • Мода та зручність. Шукайте розумний компроміс, щоб черевики були гарним та зручним. Якщо ви не можете зійтися в думці, то не сваріться. Спробуйте донести свою думку спокійно та знайти розумні аргументи на користь зручного взуття. Якщо компроміс не вдалося знайти, то відмовляйтеся від двох пар та відправляйтеся до іншого магазину.

Очевидні критерії вибору

Купуючи нове взуття, обов’язково слід звернути увагу на такі параметри:

  • Розмір. Черевики або туфлі повинні бути точно впору. Можна залишити невеликий запас, але не треба купувати занадто велике взуття. Воно буде спадати, що стане причиною дискомфорту. Також не слід купувати занадто тісні туфлі. Малий розмір буде заважати нормальному розвитку стопи. Ідеально, якщо дівчинка зможе приміряти черевики. Якщо ви будете купувати взуття в інтернет-магазині, то слід орієнтуватися на довжину стопи та устілки.
  • Підошва. У балетках та мокасинах з плоскою підошвою дитина буде відчувати кожен камінець. Тому для дітей слід купувати черевики на товстій підошві з невеликим каблуком.
  • Матеріал верху. Краще надавати перевагу натуральній шкірі або замші. Вони довговічні та привабливі. Але ці матеріали доволі дорого коштують. Тому при обмеженому бюджеті можна купити взуття з синтетичних матеріалів. При цьому слід звернути увагу, щоб верх був еластичним.
  • Сезон. Придбавайте взуття точно по порі року. Не дозволяйте дитині ходити у дощ та непогоду в легких туфлях. Точно так же не слід гуляти у теплих кросівках влітку. Краще взутися у босоніжки. Батькам треба слідкувати, щоб у дітей було взуття на кожен сезон.

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися