На Рівненщині міліціонер відбив напад невідомих, застосувавши табельну зброю
Кримінал

На Рівненщині міліціонер відбив напад невідомих, застосувавши табельну зброю

14 березня 2015, 23:11
0
0
Сподобалось?
0

13 березня о 21.30 до чергової частини Березнівського РВ УМВС зателефонував 40-річний міста і повідомив, що на вулиці села Бистричі невідомі намагаються вивезти будівельні матеріали з території колишнього підприємства «МТС». Під’їжджаючи за вказаною адресою, слідчо-оперативна група помітила трактор. Міліціонери оглянули причіп, у якому була завантажена цегла. Тут же були присутні троє чоловіків, але будь-які пояснення давати вони відмовилися. Правоохоронці прийняли рішення для подальшої перевірки доставити транспортний засіб разом із будматеріалами до райвідділу. Однак дорогою у трактора нібито закінчилося пальне. Тракторист запропонував викликати лафету. Тим часом до них під’їхав автомобіль «Форд Сієрра» і перегородив рух. З легковика вийшло четверо чоловіків. Вони поводилися агресивно і вимагали від правоохоронців дозволити продовжити рух трактора туди, куди він прямував. Далі незнайомці дали волю рукам і ногам. Особливо дісталося дільничному інспектору міліції.

34-річний оперуповноважений, аби зупинити напад, попередив про намір використати вогнепальну зброю, втім незнаймоці не відреагували. Один з них наблизився до міліціонера і зробив спробу вдарити його в обличчя. Відштовхнувши правопорушника, оперативник вистрілив один раз вгору з пістолета Макарова та двічі у колеса «Форда», щоб запобігти її подальшому руху, повідомляють у прес-службі міліції Рівненщини.

Під час слідства буде встановлена участь кожного зловмисника, зокрема, хто саме із них травмував міліціонера, оскільки подія відбувалася вночі. Нападники дають свідчення у районній прокуратурі. Вже встановлені дві особи, причетні до побиття міліціонера. Зловмиснику загрожує позбавлення волі до п'яти років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися