На Волині засудили чоловіка який жорстоко вбив і закопав тіла батьків біля гіпермаркету
Кримінал

На Волині засудили чоловіка який жорстоко вбив і закопав тіла батьків біля гіпермаркету

22 травня 2015, 21:53
0
0
Сподобалось?
0

Прокуратура Волинської області підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 34-річного мешканця села Липини Луцького району, який з особливою жорстокістю убив своїх батьків.

Про це інформує прес-служба прокуратури Волинської області.
27 вересня минулого року, перебуваючи у їхньому будинку, він завдав 17 ударів ножем матері, а за деякий час, аби приховати злочин, сімома ударами сокирою по голові зарубав батька, який повернувся додому. Тіла рідних людей зловмисник вивіз та закопав у полі неподалік гіпермаркету «Епіцетр».

Як повідомив прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення прокуратури області Ігор Демчишин, у суді своєї вини чоловік не визнав і у скоєному не розкаявся, хоча до того у подробицях свідчив про обставини вчинення злочину. Постійно змінюючи покази та дискредитуючи органи досудового розслідування, зловмисник усіляко намагався уникнути відповідальності за свої дії. 
Та зібраних у справі доказів вистачило, аби довести, що убив своїх батьків саме він. Потерпілі – брати убивці – наполягали на якнайсуворішому покаранні для нього. Експерти визнали чоловіка повністю осудним (хоча протягом слідства він намагався видавати себе за душевно хворого).
Відтак Луцький міськрайонний суд призначив йому покарання у виді довічного ув’язнення. Окрім того, він муситиме сплатити двом потерпілим від злочину братам по 500 тисяч гривень моральної шкоди.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися