Терористи Донбасу у відчаї: у них скінчилися гроші й на межі «кадри»
З перших уст

Терористи Донбасу у відчаї: у них скінчилися гроші й на межі «кадри»

19 травня 2014, 01:03
0
0
Сподобалось?
0

 

Відомий російський політик Борис Нємцов проаналізував відеозвернення Стрєлка - головного бойовика на Донбасі. І дійшов висновку: бандити у відчаї, у них скінчилися гроші і на межі людський ресурс.

Жінок закликають озброюватися і йти воювати за терористів - отже, в бойовиків настає криза, резюмує Нємцов. Якби у Стрєлка не було дефіциту фінансування, він би спокійно найняв тих, хто готовий за гроші рідну матір вбити.

Хоч це відеозвернення Ігоря Стрєлкова, так званого командувача ополчення «Донецької народної республіки», у політика викликає неоднозначні роздуми. Зокрема, скарги на бандитизм, мародерство та грабежі, що процвітають у Донецьку. «Не виключаю, що Стрєлков - ідеаліст, який повірив, що Путін дійсно хоче об'єднати «російський світ». Але у заклику «командувача ополченням» відчувався явний відчай», - коментує Нємцов. Російський опозиціонер припускає, що звернення було записане не стільки до жителів Східної України, скільки до російських бойовиків, зокрема, тих, які підкоряються главі Чеченської республіки Рамзану Кадирову - у надії, що саме від них може надійти підкріплення.

Щодо подальших дій Кремля, то Нємцов переконаний: Путін не піде на пряме військове вторгнення в Україну й не приєднає до Росії Донбас. Це «надто дорого». «Путіну потрібна нестабільність в Україні не для помсти офіційному Києву, а щоб показати насамперед росіянам: мовляв, бачите, народ повалив власного президента і нічого доброго з цього не отримав. Намагається довести власному народу, що повалення президента веде до катастрофи».

Джерело: Високий Замок

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися