Елла КОРОТЮК з другим чоловіком Хью
Наші публікації

Волинянка виїхала в США з двома дітьми і двічі там вийшла заміж

13 грудня 2021, 15:30
0
0
Сподобалось?
0

Перший шлюб Елли Коротюк з Ковеля виявився невдалим, і жінка залишилася з двома дітьми сама.

– З Робертом Шейфером я познайомилася по Інтернету, – розповідає Елла. – Незважаючи на велику різницю у віці, у нас виникла симпатія одне до одного.

Підписала з американцем шлюбний договір

– Роберт – американець, у минулому теж був одружений, щоправда, дітей не мав. Ми два роки спілкувалися на відстані. Англійську я знаю досконало, тож мовного бар’єру між нами не було. За цей час Роберт двічі приїжджав в Україну. Згодом ми вирішили жити разом. Я йому одразу сказала, що мені потрібно ставити дітей на ноги, а він шукав собі господиню. Тож я поїхала з ним по візі нареченої. В Америці відгуляли весілля. А перед тим я підписала шлюбний договір, у якому гарантувала, що не претендую на майно чоловіка.

Так Елла з дітьми опинилася за кордоном. Тані на той час було 12 років, Вані – 9. Спочатку жили добре. Чоловік любив подорожувати, тож возив їх по всіх Штатах, у гори, на море – грошей не шкодував. Лише через п’ять років життя в Америці Еллі з дітьми вдалося полетіти додому. У Ковелі гостювали два місяці. Щодня зідзвонювалися з Робертом, спілкувалися. Усе нібито було добре. Та за добу до їхнього вильоту назад чоловік чомусь скасував електронні квитки на літак. Елла не могла второпати чому? Коли стала вимагати пояснень, зло кинув: «Можеш назад не вертатися!»

Аби донька повернулася у США, батьки продали хату

– Я чула, як донька заплакала і стала питати, у чому справа, – розповідає мама Елли Людмила. – Роберт брехав, що у нього фінансові труднощі, плів різні нісенітниці, які навіть не хотілося слухати. Потрібно було якось вирішувати проблему, яка виникла у дочки та внуків. Тож ми з чоловіком продали батьківську хатину і дали Еллі гроші на квиток до Америки.

Прилетівши в Америку, жінка одразу розпочала процес розлучення. Роберт залишив українці машину і десять тисяч доларів. На той час Елла вже мала громадянство, тож з дочкою Танею вступили у медичний коледж. Донька вчилася безкоштовно, а за її навчання платив Роберт, хоч вони разом уже не жили. Він потім шкодував, що розлучився. Еллі з дітьми дали три кімнати у гуртожитку. Платили лише за електроенергію. Колишній чоловік періодично привозив продукти, дзвонив і згадував, як вони добре жили. Якось зізнався, що після розлучення його заробітки зменшилися, а як став допомагати – зросли!

Елла з дочкою закінчили медичний коледж. Донька працює на швидкій, а вона – лаборантом (бере аналізи). Живуть в Оклахомі. Таня також закінчила музичний коледж і вчиться грати на органі, має дуже гарний голос.

Елла вже і не сподівалася на особисте щастя. Але доля їй подарувала ще один шанс. Із Хью Ганкогом познайомилися у церкві. Одне одному сподобалися, почали спілкуватися. Чоловік був одружений, має двох дітей. Але дружина покинула його десять років тому, бо він працює вчителем англійської мови і мало заробляє.

Елла та Хью одружилися і повінчалися. На весілля у них не було грошей, тому святкували скромно у ресторані друзів. І хоча наречений подарував коханій обручку з діамантом, яку колись носила його мама, вона мусила її віддати. Виявилося, що про цей подарунок дізналася перша дружина Хью і стала вимагати передати його їхній спільній дочці. На згадку про бабусю. Бачачи, як побивається чоловік, Елла мовчки зняла прикрасу і віддала її. Вона ж бо не зациклюється на матеріальному і понад усе цінує духовне.

Галина ОЛІФЕРЧУК

На фото: Елла КОРОТЮК з другим чоловіком Хью

ПЕРЕДРУК ЗАБОРОНЕНО!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися