«Дніпро» дарує Україні півфінал ліги Європи
Спорт

«Дніпро» дарує Україні півфінал ліги Європи

24 квітня 2015, 11:07
0
0
Сподобалось?
0

«Дніпро» у Києві на НСК «Олімпійський» здобув історичну перемогу. Вперше у своїй історії клуб з Дніпропетровська пробився у півфінал євро кубкових турнірів.

«Дніпро» – «Брюгге» – 1:0

Гол: 1:0 – Шахов (82).

«Дніпро»: 71. Бойко, 23. Дуглас, 24. Лучкевич (20. Бруну Гама, 90+1), 44. Федецький, 7 Канкава, 12. Лео Матос, 14. Чеберячко, 19. Безус (28. Шахов, 46), 29. Ротань, 10. Коноплянка, 11. Селезньов (9. Калінич, 72).

«Брюгге»: 1. Райан, 2. де Фаув, 4. Дуарте, 28. де Бок, 44. Мехеле, 3. Сімонс, 8. Рафаелов, 25. Вормер, 9. де Суттер (58. Уларе, 69), 22. Іскьєрдо (45. Діркс, 86), 42. Сторм (7. Васкес, 86).

З огляду на нульову нічию у першому матчі і відносну рівність суперників, зустріч-відповідь могла принести будь-який результат. Обидва тренери запропонували своїм командам зіграти в обережний футбол від захисту. Тож дуже видовищною гра не вийшла. Гості й взагалі були не проти повторити результат першого матчу. І все йшло до того. За увесь матч бельгійці жодного разу не влучили по воротах «Дніпра» і не створили чогось дуже небезпечного. У Мирона Маркевича показники були трохи кращими. І зрештою за сумою двох матчів, в яких українська команда володіла незначною перевагою, дніпряни таки награли на один гол. Наприкнці матчу Євген Шахов з допомогою рикошету пробив Райана.

Ця поразка стала першою для «Брюгге» у нинішньому розіграші Ліги Європи і останньою. А «Дніпро» продовжить боротьбу за трофей у шикарній компанії. Путівки до півфіналу здобули також італійські «Фіорентина» і «Наполі» та іспанська «Севілья».

https://www.youtube.com/watch?v=6sLgRyLmVRw


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися