Кварцяний образився на футболістів у Запоріжжі, бо не захотіли розгромити «Металург»
Спорт

Кварцяний образився на футболістів у Запоріжжі, бо не захотіли розгромити «Металург»

3 серпня 2015, 08:18
0
0
Сподобалось?
0

Навіть після першої перемоги своєї команди у нинішньому сезоні головний наставник «Волині» Віталій Кварцяний знайшов, за що покритикувати своїх футболістів. З одного боку лучани здобули три очки, а з іншого дозволили собі догравати матч у півсили.

- Початок гри у нас вийшов непоганим. Мали кілька моментів, але їм бракувало гостроти. А саме не було завершальних, націлених передач на Діденка. Тому він не знав, за що чіплятися. Потім гра підрівнялася. Запорожці відчули впевненість. Почали грати більш ініціативно, атакували, створили кілька моментів. Але захист наш більш-менш був готовий до них. Хоча, десь позиційно неправильно грали крайні захисники. Потім активізувався Гуменюк і почав більш надійно грати Польовий. У перерві довелося зробити кілька зауважень щодо дій футболістів. Кобахідзе у нас все одно у відборі не грає, я і сказав йому не відтягатися назад, а грати чистого нападника, або маневрувати зліва чи справа. Хоча у нас Матей грає під нападаючим. Вони двоє створювали гостроту, але дуже погано вибирали позиції для завершального удару. Коли у когось з них вийшла передача «зряча», ця атака завершилася взяттям воріт. Вдалося перемогти, але дві людини «випали». Це Польовий та Гуменюк. Обидва отримали травми і вибули на два тижні. Це проблема - нікому грати.

Кінцівка матчу була за нами, незважаючи, на те, що ми вели в рахунку. Хоча футболісти і допускали якісь несерйозні дії. Мені це не подобається, будемо розбиратися, дивитися, чому так. Якщо на виїзді прориває, то треба ж забивати. Тому що все одно у нас «-1» в різниці, а вони забули, ходять і посміхаються. Тому в мене, трохи недобре враження від завершальній стадії атаки у другому таймі. Створювали епізоди, але вони не закінчувалися ударами по воротах. Ні ударів - ні голів. Всі хотіли розіграти. Ми ще не готові так, щоб розігрувати. Треба реалізувати якомога швидше ті ситуації, які відповідають завершального удару, а не придумувати зайву передачу.

У Запоріжжя молоді хлопці. Мені моментами подобалися, вони старалися. Я думаю, років через два, хлопці підтягнуться й будуть грати.

- Віталій Володимирович, вчора після матчу дублерів арбітр в протокол записав, що Ви якось непедагогічно до свого гравцеві поставилися. Чим завинив? Що там сталося?

- Що? Хто написав? Йому робити нічого. Письменник, напевно.

- Прокоментуйте ситуацію з Кобахідзе. Писали, що він повертається у «Дніпро».

- Поки він залишився у нас.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися