«Дідусь хоче відродити ФК Волинь, бо це його друга дитинка», - онука Кварцяного
Волинь

«Дідусь хоче відродити ФК Волинь, бо це його друга дитинка», - онука Кварцяного

24 листопада 2023, 10:43
0
0
Сподобалось?
0

Фітнес-тренер жіночою команди харківського Металіста 1925 та онука легендарного наставника Волині Віталія Кварцяного, Анастасія, розповіла, що дідусь не полишає спроб відродити луцький клуб.

Анастасія Кварцяна розповіла, чим зараз займається один з найодіозніших тренерів України, її дідусь Віталій Кварцяний, та наскільки часто вона з ним бачиться  - пише Український футбол.

«Зараз нечасто, тому що я в Києві, а дідусь в Луцьку. Але, коли в мене випадають три дні вихідних, то я відразу стараюсь поїхати додому і зустрітись з рідними. Ми постійно з дідусем розмовляємо по телефону.

Він працює головою Волинської асоціації футболу та розвиває обласний футбол. Він (дідусь) постійно шукає (інвесторів) і хоче відродити ФК Волинь, бо це його друга дитинка», –  розповіла Кварцяна в інтерв’ю «Українському футболу».

До повномасштабної війни в Україні Волинь виступала у Першій лізі, однак на новий сезон вирішила не заявлятись і припинила виступи на професіональному рівні у червні 2022 року.

Влітку 2023 року Волинь була виключена з ПФЛ, бо не подала заявку про продовження тимчасового призупинення участі у змаганнях сезону 2023/24 та не сплатила членські внески.

На рівні української Прем'єр-ліги Волинь востаннє виступала у сезоні 2016/2017 років.

Жіноча команда харківського Металіста 1925 ЖФК Житлобуд-1 за підсумками 11-ти турів, перший етап, посіла четверту сходинку в жіночому чемпіонаті України (Вища ліга).

На другому етапі чемпіонату України (чемпіонська група) за нагороди національної першості харків'янки будуть змагатися з дівчатами із Кривбаса, Ворскли, Колоса, Шахтаря та Ладомира.

Житлобуд-1 є десятиразовим чемпіоном України серед жінок: 2006, 2008, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2018, 2019, 2021.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися