Німеччина і Польща зіграли внічию: Україна — все!
Спорт

Німеччина і Польща зіграли внічию: Україна — все!

17 червня 2016, 02:11
0
0
Сподобалось?
0

Німеччина – Польща – 0:0

Німеччина: 1. Нойєр, 3. Гектор, 4. Геведес, 5. Гуммельс, 6. Хедіра, 8. Езіл, 11. Дракслер (23. Гомес, 72), 13. Мюллер, 17. Боатенг, 18. Кроос, 19. Гьотце (9. Шюррле, 66).

Польща: 22. Фабіанськи, 2. Паздан, 3. Енджейчик, 5. Мончінськи (6. Йодловец, 76), 7. Мілік, 9. Левандовськи, 10. Крихов'як, 11. Гросіцьки (17. Пешко, 87), 15. Глік, 16. Блащиковськи (21. Капустка, 80), 20. Піщек.

Українських уболівальників цей матч цікавив у сенсі залишення хоча б якогось шансу для синьо-жовтої збірної на подальшу боротьбу у турнірі. Нам потрібна була перемога німців, проте самим німцям перемога можливо й була потрібна, та інша справа, скільки вони готові були витратити на неї сил. Адже, на відміну від більшості команд, на Євро-2016, «бундестім» не команда-спринтер, який просто приїхала позмагатися, а досвідчений марафонець, котрий планує виграти у фіналі.

Після ганебної поразки України від Північної Ірландії ситуація у групі «С» склалася таким чином, що нічия практично виводила у наступний раунд і Німеччину, і Польщу. Тож такий результат читався ще до стартового свистка. «Бундестім» подій у матчі не форсував. Німці переважали суперника за усіма компонентами, але атаки проводило переважно позиційні. Поляки трималися за нічийний результат, і лише в середині другого тайму добряче похвилювали німців кількома гострими випадами. Кінцівка матчу знову була за німцями. Вони активізувалися й навіть збільшили темп, проте забити не змогли.

Нічия у цьому матчі стала повною поразкою України. Наша збірна, не зважаючи на результати третього туру посяде останнє місце у групі «С». Поляки та німці мають по 4 очки і для нас недосяжні, у Північної Ірландії 3 очки, проте її ми не зможемо обійти через поразку в очній зустрічі. Отже Україна першою достроково вилетіла з Євро-2016. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися