Навіть два не зараховані голи не завадили Мексиці почати з перемоги
Спорт

Навіть два не зараховані голи не завадили Мексиці почати з перемоги

14 червня 2014, 04:09
1
0
Сподобалось?
0

Мексика-Камерун – 1:0

Гол: 1:0 – Перальта (62).

Мексика: 13. Очоа, 2. Маса Родрігес, 4. Маркес, 15. Морено, 22. Агільяр, 7. Лайюн, 6. Еррера (Салсідо, 90+1), 10. Дос Сантос, 18. Гуардадо, 23. Васкес, 19. Перальта (Ернандес, 72).

Камерун: 16. Ітанж, 2. Ассу-Екотто, 3. Н`Кулу, 4. Джегу (Нункеу, 46), 14. Шеджу, 6. Сонг (Вебо, 77), 17. Мбіа, 18. Ено, 8. Муканджо, 9. Ето`О, 13. Чупо-Мотінг.

Матч запам’ятається аж трьома відміненими голами у першому таймі. Та якщо м’яч камерунця Чупо-Мотінга справді був забитий з офсайду, то із двома взяттями воріт у виконання мексиканця Дос Сантоса є великі питання. Якщо під час першого голу за гарної уяви ще можна було б щось на фантазувати, то у другому епізоді і самі судді, напевно, після матчу не змогли пояснити, що було не так.

Але результативні помилки колумбійської бригади арбітрів лише розбурхали гарячих Мексиканців, і у другому таймі вони дотисли суперника. Камерунці ж в другій половині гри не виглядали достатньо вмотивованими. Та й взагалі з мотивацією у цієї африканської команди не усе гаразд. До останнього моменту камерунці відмовлялися летіти на Мундіаль, бо футболісти торгувалися з національною федерацією за преміальні. Зрозуміло що можливості африканської країни не порівняти з можливостями клубів, в яких виступає більшість камерунських футболістів, тож і заставити себе грати за «мізер» вони схоже так і не змогли.

Таким чином після першого туру у групі «А» двовладдя: Бразилія і Мексика мають по 3 очки, у Камеруна і Хорватії «по нулях».

 https://www.youtube.com/watch?v=KpxpaABdsX0

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • GOGA
    GOGA

    Регулярно играю в букмекерской конторе ЛЕОН(самая надёжная) При регистрации ввёл счастливый бонус-код SHAKAL (не только для меня) и получил хороший бонус.Советую... Подробней на http://leonpoker.wix.com/adrenalin

    14 червня 2014, 08:19
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися