Франція відкрила домашній Євро важкою перемогою над румунами
Спорт

Франція відкрила домашній Євро важкою перемогою над румунами

11 червня 2016, 11:20
0
0
Сподобалось?
0

Франція – Румунія – 2:1

Голи: 1:0 – Жиру (58), 1:1 – Станку (65 - з пенальті), 2:1 – Пайєт (89).

Франція: 1. Льоріс, 3. Евра, 4. Рамі, 5. Канте, 7. Грізманн (20. Коман, 66), 8. Пайєт (18. Сіссоко, 90+1), 9. Жиру, 14. Матюйді, 14. Погба (11. Марсьяль, 77), 19. Санья, 21. Косельни.

Румунія: 12. Тетерушану, 3. Рац, 5. Хобан, 6. Кірікеш, 8. Пінтілій, 10. Станчу (7. Кіпчу, 72), 14. Андоне (9. Алібек, 61), 19. Станку, 20. Попа (11. Торже, 82), 21. Грігоре, 22. Сепунару.

Вчора у Франції стартував Євро-2016. У матчі-відкритті господарі турніру, яких вважають чи не головними фаворитами чемпіонату, зустрілися зі збірною Румунії. Для «галльських півнів» легкою прогулянкою поєдинок не став. Спроба задавити суперника зі стартових хвилин провалилася. Не даремно румуни за весь відбірко вий турнір пропускали лише двічі.

Перший 200-віцдсотковий момент створили саме румуни. Станку після кутового пробивав по воротах метрів з чотирьох. Льоріс дивом врятував свої ворота, вибивши м’яч прямо з лінії. За перший тайм французи награли і на свій шанс. За румунів зіграла штанга.

Ключові події у матчі відбулися у другому таймі. Героєм Франції став Паєйт. Саме він асистував Жиру під час першого взяття воріт, правда тут не обійшлося без грубої помилки Тетерушану, котрий пролетів повз м’яч. Перевагу господарі турніру втримали всього кілька хвилин. Евра «привіз» пенальті на ворота Льоріса. Станку з «точки» не схибив. Далі румуни вміло тримали гру під контролем, не даючи розігнатися французам, котрих гнали вперед трибуни. Щоправда, кинулося у вічі, що «галльські півні» чомусь не послуговувалися ударами з середньої та дальньої відстані, хоча якраз для цього румуни давали супернику багато можливостей. Зрештою перемога Франції і дісталася після удару з-за меж штрафного майданчика. Все той же Пайєт наважився на постріл і поклав м’яч у «дев’ятку» без шансів для Тетерушану.

https://www.youtube.com/watch?v=6QrD8rxgL2g


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися