Вибори президента ФБУ та інші новини: головне про біатлон
Спорт

Вибори президента ФБУ та інші новини: головне про біатлон

30 листопада 2022, 12:35
0
0
Сподобалось?
0

Наприкінці листопада традиційно розпочинається новий біатлонний сезон. Як завжди, він проходитиме до середини березня. Але головним генератором новин про український біатлон наразі є не підготовка спортсменів до змагань, а вибори нового президента ФБУ. Колишній очільник федерації Володимир Бринзак, термін керівництва якого сплив, не висував свою кандидатуру.

Претендентами на посаду голови ФБУ стали біатлоніст Дмитро Підручний та нардеп Іван Крулько. За результатами голосування, яке пройшло за зачиненими дверима, новим очільником ФБУ став Крулько. За нього віддали свої голоси 58 делегатів проти 31 за суперника. Новий президент — народний депутат від ВО «Батьківщина», юрист за фахом, і раніше не був пов’язаний з біатлоном. За словами спортивного коментатора Віталія Волочая, Крулько є бізнес-партнером Бринзака і його ставлеником. Саме цим зумовлена велика підтримка делегатами «не біатлонного» кандидата.

Розклад біатлонного сезону: календар змагань

Новий біатлонний сезон розпочнеться 29 листопада. Календар змагань не зазнав суттєвих змін у порівнянні з попередніми роками, місця проведення перегонів теж давно звичні спортсменам і вболівальникам. Змагання заплановані на такі дати:

  • 1 етап — Фінляндія, Контіолахті, з 29.11 по 4.12;
  • 2 етап — Австрія, Хохфільцен, з 8 по 11.12;
  • 3 етап — Франція, Ле Гран Борнан, з 15 по 18.12;
  • 4 етап — Словенія, Поклюка, з 5 по 8.01;
  • 5 етап — Німеччина, Рупольдіг, з 11 по 15.01;\
  • 6 етап — Італія, Антхольц, з 19 по 22.01;
  • 7 етап — Чехія, Нове Мєсто,  з 2 по 5.02;
  • 8 етап — Швеція, Естерсунд, з 9 по 12.03;
  • 9 етап — Норвегія, Холменколлен, з 16 по 19.03.

Змагальний сезон відкриє індивідуальна чоловічі перегони на 20 км, яка стартує 29 листопада о 14:15. Завершальним етапом турніру стане жіночий мас-старт на 12,5 км. Його заплановано на 19 березня, 16:10.

Результати біатлонних змагань та останні новини спорту — на Спорт ЮА

Протягом сезону у календарі біатлонних змагань можливі зміни, викликані погодними умовами або іншими факторами. Щоб не пропустити перегони, варто слідкувати за оголошеннями, відстежуючи останні новини спорту. Дізнатися їх можна на Спорт ЮА. Портал вчасно висвітлює безліч інших дисциплін. Окрім біатлонних новин, там можна дізнатися про події у футболі, хокеї, боксі, легкій атлетиці та інших видах.

Окрім останніх новин спорту, на Sport UA доступні календарі чемпіонатів, турнірні таблиці, анонси змагань, а також ТБ-програма. Вона допоможе дізнатися, коли й де можна подивитися спортивні події. Сайт доступний українською та російською мовою, тому він зручний для максимальної кількості вболівальників.

Автор sport.ua: Сергій Циба - https://www.facebook.com/profile.php?id=100009246736006


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися