Нігерія і Аргентина билися за те, щоб не втрапити на Францію
Спорт

Нігерія і Аргентина билися за те, щоб не втрапити на Францію

26 червня 2014, 09:26
0
0
Сподобалось?
0

У цьому матчі з'ясовувався переможець у групі «Е». Нігерійці довели, що на сьогодні є найсильнішою командою Африки. Але аргентину знову витягнув Мессі.

Нігерія - Аргентина - 2:3

Голи: 0:1 - Мессі (3), 1:1 - Муса (4), 1:2 - Мессі (45+1), 2:2 - Муса (47), 2:3 - Рохо (50).

Нігерія: 1. Еньяма, 2. Йобо, 5. Емброуз, 13. Ошаніва, 22. Омеруо, 7. Муса, 10. Мікел, 17. Оназі, 18. Бабатунде (Учебе 64), 8. Одемвінгі (Нвофор 81), 9. Еменіке.

Аргентина: 1. Ромеро, 5. Гаго, 5. Гарай, 16. Рохо, 17. Фернандес Ф., 4. Сабалета, 7. Ді Марія, 14. Маскерано, 9. Ігуаін (Білья 90+1), 10. Мессі (Альварес 63), 20. Агуеро (Лавессі 37).

Битва за перше місце вийшла ще та. Команди почали швидко і без розвідки. На 3-й хвилині аргентинці уже святкували швидкий гол Мессі. Але свято було недовгим. Муса відновив рівновагу за хвилину. Далі на полі точилася рівна боротьба. Але нігерійці отримали таки гол у роздягальню. Мессі чудово виконав два штрафних удари. Один Еньяма парирував, а інший став результативним. У другому таймі команди продовжили так, ніби й не було ніякої перерви. Муса цього вечора вирішив не відставати від головної зірки аргентинців і собі уже на 47-й хвилині оформив «дубль», пошивши у дурні кількох захисників. Нічийний результат цього разу протримався недовго. Рохо вивів Аргентину вперед. У середині другого тайму був замінений Мессі. Після цього перевага перейшла повністю до африканців. Муса ледь не оформив хет-трик. Але навіть нічиєї було б замало нігерійцям, аби випередити суперника. Тож чемпіонам Африканського континенту доведеться в 1/8 зустрітися з потужною командою Франції.

http://www.youtube.com/watch?v=BiZK2qLXr_8

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися