На рівненському кладовищі біля могили встановили туалет
Невигадана історія

На рівненському кладовищі біля могили встановили туалет

18 травня 2016, 12:44
0
0
Сподобалось?
0

Туалет за метр від могили, де похована донька Ольги Петрук, встановили на кладовищі «Нове», що у Рівному. Коли ж жінка звернулася до директора «Спецкомбінат-ритуальна служба» Миколи Володька, той запропонував їй переховати доньку.

 - Мою доньку поховали на кладовищі «Нове» у листопаді 2014 року. Вже невдовзі я помітила, що за метр від могили щось встановлюють. Тоді звернулилася до керівництва кладовища з питанням, що там буде розміщено. У відповідь почула, що туалет. Я ж виступила проти цього, адже вважаю нелюдським встановлення вбиральні біля самої могили. На це керівник спецкомбінату запропонував мені переховати доньку. Ви уявляєте собі таке? Я відмовилася, нехай зносить саму вбиральню, це ж невігластво. Так, цьогоріч у березні я звернулася до міського голови Рівного Володимира Хомка. Той визнав, що працівники спецкомбінату допустили помилку і пообіцяв, що ніякого туалету біля могили не буде. Вже пройшло майже два місяці і вбиральню так і не знесли. Я вже не знаю, куди звертатися і кого просити допомоги, - розповідає Ольга Петрук.

 На це мер Рівного Володимир Хомко заявив, що туалет буде знесено, а ось коли - прогнозувати не береться. Каже, що там незавершене будівництво, тому це потребує часу.

 Тим часом, на кладовищі «Нове» вбиральні є лише при вході. Скандальний туалет працівники встановили на іншому кінці цвинтаря. Наразі він стоїть, але не працює, а на двері розмістили табличку «господарське приміщення». За 150 метрів від нього поки що встановили біотуалети.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися