Генпрокуратура і УБОЗ обшукують високопосадовців з Міноборони через підозрілий тендер з пальним
Україна

Генпрокуратура і УБОЗ обшукують високопосадовців з Міноборони через підозрілий тендер з пальним

14 листопада 2014, 12:11
0
1
Сподобалось?
1

Слідче управління Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом зловживання владою та службовим становищем службовими особами Міністерства оборони України, які входять до складу комітету з конкурсних торгів.

Під час здійснення у 2014 році заходів щодо тилового забезпечення потреб Збройних Сил України зазначені особи використали своє службове становище всупереч інтересам служби та прийняли пропозиції учасників закупівлі паливно-мастильних матеріалів, що містили завищені ціни, в результаті чого державному бюджету України заподіяно збитків на суму понад 3 мільйона гривень, інформує прес-служба Генпрокуратури.
З метою виявлення та фіксації обставин вчиненого кримінального правопорушення слідчим управлінням спільно з працівниками УБОЗ ГУ МВС України в Київській області проводяться обшуки за місцем роботи та проживання вищевказаних осіб, зокрема в одного із заступників Міністра оборони України.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися