Україна

Бойовики познущалися над російською журналісткою, яка вивозила людей з «ЛНР» в Україну, аби врятувати їх від голодної смерті

12 червня 2015, 14:33
0
0
Сподобалось?
0

Із 300 українців, що перебувають у полоні бойовиків, є жінка-журналіст. Про це повідомила голова Комітету ВР з питань європейської інтеграції Ірина Геращенко.

«Серед 300 українців, які знаходяться у в'язницях, у катівнях бандитів, що контролюються РФ і ФСБ, є один журналіст - це жінка», - сказала Геращенко.

Вона повідомила, що попри те, що вже місяць у Мінську працюють робочі групи, покликані сприяти виконанню Мінських угод, «на жаль, у питанні звільнення заручників ми маємо блокаду з боку бойовиків і країни, яка їх контролює».

Геращенко додала, що нещодавно від рук бойовиків постраждала і російська журналістка Вікторія Івлєва, яка опікувалася лише гуманітарним проектом - вивозила громадян з території Луганської області в інші регіони України, аби врятувати їх від голодної смерті.

За словами Геращенко, Івлєва займала критичну позицію до української влади, і це був її суто гуманітарний проект. На блокпосту її зупинили «ряджені бандити, так звані козаки, пограбували, і врятувала її від розправи тільки наявність російського паспорта». Документи стосовно того, що сталося, Івлєва передала на розгляд в ОБСЄ, повідомила Геращенко.

Джерело: Укрінформ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися