Уряд визначив, скільки зароблятимуть працівники Національної поліції
Україна

Уряд визначив, скільки зароблятимуть працівники Національної поліції

4 грудня 2015, 16:54
0
0
Сподобалось?
0

Кабінет Міністрів України своєю постановою затвердив розміри грошового забезпечення працівників Національної поліції. Нею передбачено збільшення розміру посадових окладів у середньому в 2-3 рази, а окладів за спеціальним званнями – у 12-18 разів.

Про це інформує МВС.

Так, посадовий оклад поліцейського становить 1700 гривень (посадовий оклад   міліціонера становив 500 грн.). Оклад за спеціальним званням сержант поліції передбачено в розмірі 800 грн. (сержант міліції – 45 грн.).

Крім того, постановою передбачено запровадження надбавки за специфічні умови  проходження  служби в поліції у розмірі  до 100 відсотків посадового окладу з урахуванням окладу за спеціальним званням та надбавки за стаж служби, яка буде виплачуватись поліцейським, які успішно пройшли атестацію (оцінка ділових, професійних, особистих якостей, освітнього та кваліфікаційного рівнів для визначення відповідності посадам).

"Голова нацполіціі отримуватиме 98000 гривень (з урахуванням всіх доплат), заступники – у середньому по 70 000 гривень, керівники структурних підрозділів апарату та територіальних органів – у середньому по 30 000 гривень. Новачок і наймолодший за званням поліцейський, який ще не має вислуги – відразу, зі старту, отримуватиме 6163 гривні. І з кожним роком ця надбавка збільшуватиметься", – зазначив керівник МВС Арсен Аваков.

Більш детально ознайомитися з розрахунками заробітків поліцейських можна тут.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися