На екрани вийшов перший український 3D-мультфільм «Микита Кожум’яка» (трейлер)
Україна

На екрани вийшов перший український 3D-мультфільм «Микита Кожум’яка» (трейлер)

13 жовтня 2016, 11:57
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у кінотеатрах стартують прем’єрні покази першого український 3D-анімаційного фільму «Микита Кожум’яка» режисера Манука Депояна, знятий за мотивами однойменної казки Антона Сіяники. Картина виготовлена українською анімаційною студією «Panama Grand Prix».

Над фільмом працювали аніматори з багатьох понад 200 людей. Українським аніматорам допомагали колеги з Білорусі, Казахстану, Франції, Італії, Куби, Африки. Над фільмом команда працювала близько двох років. Один з авторів візуальних спецефектів – Михайло Славов, який займався такими світовими релізами, як «Форсаж-6» та «Аліса у Задзеркаллі». Консультант з візуальних спецефектів – спеціаліст з комп’ютерної графіки Марк Пінхейро, попереднім проектом якого була «Гра престолів».

За сюжетом, Микита народився в сім'ї, де главою сім'ї був Кирило Кожум'яка. З малих років він допомагав батькові і мріяв здійснити подвиг. І ось біля стольного граду Києва знову народилося чудовисько – Змій крилатий. Він підступний і хитрий, а одного разу викрав царську дочку й сховав її у своїй зміїної нори. Багато хто намагався врятувати царівну, але всіх їх монстр переміг. Царівна дуже хотіла повернутися в рідний будинок і тому випитала у свого викрадача таємницю, що врятувати її може тільки Микита Кожум'яка.

Паралельно зі стартом прокату стрічки розпочалася благодійна акція «Подаруй дітям мультфільм», у рамках якої кожна людина може купити ще квиток або кілька на додачу до свого на благодійні покази для дітей, які не мають можливості потрапити на сеанс. Таким чином продано близько 2 тисяч квитків.

Цікаво, що придбали «Микиту Кожум’яку» для прокату у понад двадцяти країнах світу, у тому числі в Японії та США.

https://www.youtube.com/watch?v=dxp_4gjde50


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися