Охорону держкордону посилять 300 військовослужбовців Національної академії відомства
Україна

Охорону держкордону посилять 300 військовослужбовців Національної академії відомства

12 травня 2018, 16:10
0
1
Сподобалось?
1

Державною прикордонною службою України продовжуються активні заходи з протидії протиправній діяльності на державному кордоні та у прикордонних контрольованих районах з залученням додаткових сил та засобів. Про це йдеться на сайті Державної прикордонної служби.

Зокрема,  з 11 травня 2018 року в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2018» до посилення охорони державного кордону залучено резерви Голови Державної прикордонної служби України від Національної академії відомства. Загалом понад 300 військовослужбовців посилять ділянки держрубежу з країнами Європейського Союзу у межах Волинської, Львівської, Закарпатської та Чернівецької областей.

Варто додати, що у рамках стажування офіцери та курсанти Національної академії Держприкордонслужби матимуть змогу на практиці втілювати отриманні знання і навички та одночасно підвищити захищеність державного кордону. Протягом декількох днів вони ознайомляться з особливостями проходження кордону та специфікою  охорони  держрубежів на  річковій, гірській та рівнинній ділянках. Після цього курсанти академії повноцінно нестимуть службу у складі змін прикордонних нарядів.

В рамках операції «Кордон-2018» вже затримано 50 нелегальних мігрантів, ще 240 потенційних «вічних мандрівників» не пропущено в Україну, понад 400 порушників державного кордону та прикордонного режиму. Крім того, виявлено та вилучено майже 20 одиниць зброї, понад 4 кілограми наркотичних засобів та більше 270 тисяч пачок тютюнових виробів.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися